AA'ya 'Engelsiz Dünya Gönüllüsü' Sertifikası Verildi

Anadolu Ajansının 'Global İletişim Ortağı' olduğu 3. CNR Kitap Fuarı'nda, AA Kültür Sanat Haberleri Editörlüğüne 'Engelsiz Dünya Gönüllüsü' sertifikası verildi.

Engelsiz Dünya Platformu Genel Koordinatörü Hasan Feyzi Giray, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kitap fuarında okuyucuyla buluşan 'Engelsiz Kalemler Uluslararası Yayım Dergi ve İletişim Bölümü'ne ilişkin bilgi vererek, 'Medya ana sponsorumuz TRT ve AA, programın tanıtımı için çok büyük katkıda bulundular' dedi.

Giray, fuarda yer alan '9 Dakika Yeterli', 'Engelsiz Dünya Gönüllüsü Eğitim Programı' ve 'Engelsiz Lezzetler Restoranı' projelerinin başarıyla sonuçlandığını dile getirerek, bu programların eğitim ve engelli istihdamı konusunda önemli vazifeler üstleneceğine inandığını dile getirdi.

Etkinlikte, Giray ile Engelsiz Dünya Platformu Medya ve İletişim Danışmanı İnci Ertuğrul, AA Kültür Sanat Haberleri Editörü Bünyamin Yılmaz'a, 'Engelsiz Dünya Gönüllüsü' sertifikasını takdim etti.

Yurtiçinden ve yurtdışından fuara katılan engelli yazarlara ise Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Engelsiz Kalemler Ormanı' fidan sertifikası takdim edildi.

Kaynak: AA