Eski MHP Milletvekili Akşener, Tekirdağ'da

Akşener: 'MHP sizlerle iktidara gelecek, sizin desteğinizle iktidara gelecek'.

Kurultay çalışmaları kapsamında Tekirdağ'a gelen eski MHP Milletvekili Meral Akşener, Muratlı, Ergene, Kapaklı ve Saray ilçelerinde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla selamlaştı.

Akşener, Muratlı ve Ergene ilçelerini ziyaretinin ardından Kapaklı'daki bir pastanede yaptığı konuşmada, kurultay çağrısına partinin genel merkezinin kulak vermediğini ifade etti.

Türkiye'nin daha iyi bir yönetime ihtiyacı olduğunu öne süren Akşener, 'Türkiye'de her şeyi nasıl yaşacağımızın, ne yiyeceğimiz, ne giyeceğimizin söylenmesinden bıktık. Önce kendi evimizi, sonra büyük evimiz olan Türkiye'yi düzelteceğiz' dedi.

Adaleti, hukukun üstünlüğünü ve milletin hukukunu sağlayacaklarını dile getiren Akşener, şöyle konuştu:

'Aş, iş ve çocuklarımızın istikbali konusunda endişelenmekten anneleri babaları kurtaracağız. Ama en önemlisi 7 Haziran'dan beri her gün 3-5-15 şehit haberi geliyor. İktidar açılım süreci, Çözüm Süreci denilerek Güneydoğu'yu ateşe attı. Önce kendi evimizi düzenledikten sonra MHP sizlerle iktidara gelecek, sizin desteğinizle iktidara gelecek. Terörün belini kıracağız. Evlatlarımızın kanını yerde koymayacağız. Daha önce yaptığımız gibi biz bu işi biliyoruz, o silah tutan elleri kökünden kıracağız. Vatan çocuklarının hakkını, hukukunu koruyacağız.'

Meral Akşener, daha sonra Saray ilçesini ziyaret ederek, Kırklareli'deki programlarına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.
Kaynak: AA