Çat Belediyesi, 'Sosyal Proje' Dalında Türkiye İkincisi Oldu

Çat Belediyesi, 'Kadın Dinlenme Evi ve Koordinasyon Merkezi' projesi ile 'Sosyal Proje' dalında Türkiye ikincisi oldu Çat Belediye Başkanı Kılıç:'Türkiye genelindeki 230 belediyenin 500'ün üzerinde projeyle katıldığı yarışmada ’Kadın Dinlenme Evi ve Koordinasyon Merkezi’ projesi ile Türkiye ikinciliğini elde ettik bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz'.

Çat Belediyesi tarafından uygulanan 'Kadın Dinlenme Evi ve Koordinasyon Merkezi Projesi', 500 projenin yarıştığı yarışmada Türkiye ikincisi oldu.

Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, yaptığı açıklamada, İzmir'in Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM), Yerel Yönetim Ödülleri 2016 toplantısında Türkiye genelindeki 230 belediyeden 500'ün üzerinde projeyle katıldığını belirtti.

Yarışmada Çat Belediyesi'nin Türkiye ikincisi olduğu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

'CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, belediyemizi ve bizi tüm belediye başkanlarına örnek olarak gösterdi. Çat Belediyesi'ne 'Sosyal Proje' dalında Türkiye ikinciliği ödülü verildi. Puanlama yöntemiyle yapılan değerlendirmede birinciliği çok az bir farkla kaçıran Çat Belediyesi, Ankara Çankaya Belediyesi'nden sonra Türkiye ikinciliğine layık görüldü. Türkiye genelindeki 230 belediyenin 500'ün üzerinde projeyle katıldığı yarışmada,Türkiye ikinciliğini elde ettik. Biz hem Çatlı hemşehrilerimize, hem de kendimize söz verdik. Çat'ın çehresini değiştireceğiz, başka yolu yok. Çat Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl bir ilke imza atmış, belediyemizin koordinasyon merkezi ile kadın dinlenme evini hizmete açarak hizmet anlayışımızın sınırı olmadığını ortaya koymuştuk. Bu projemizle Türkiye ikinciliğini elde etmiş olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz'

Kaynak: AA