'57. Alay Tarihine Yürüyor'

Çanakkale Savaşları'nda gösterdikleri kahramanlıkla destanlaşan 57. Alay için Tekirdağ'da toplanan 57 kişi, 18 Mart'ta Çanakkale'de düzenlenecek törene katılmak üzere yola çıktı

'57. Alay Tarihine Yürüyor'
Çanakkale Savaşları'nda gösterdikleri kahramanlıkla destanlaşan 57. Alay için Tekirdağ'da toplanan 57 gönüllü, 18 Mart'ta Çanakkale'de düzenlenecek törene katılmak üzere yürümeye başladı.

57. Alay Yürüyüş Komitesi'nin organizasyonunda bir araya gelen '57. Alay tarihine yürüyor' ekibi, Tekirdağ Valiliğinin önünde düzenlenen törenle Çanakkale'ye uğurlandı.

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale'ye yürüyenleri desteklediklerini belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Anlamlı organizasyonun parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Albayrak, Tekirdağ'da kurulan 57. Alay'ın Çanakkale savaşlarında büyük başarılar elde ettiğini anlattı.

Yürüyüş komitesi içinde, merkez ve ilçelerden katılımcılar yer aldı.

Tören sırasında, 57. Alay sancağını taşıyan atlı süvari, vatandaşlardan ilgi gördü.

Törene, Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçevik, 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA