Düzce Ankara'da Tanıtılacak

Düzce Tanıtım Günleri Toplantısı Vali Ali Fidan Başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzce Ankara'da Tanıtılacak
10-16 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan ‘Düzce Tanıtım Günleri’ ikinci koordinasyon toplantısı Vali Ali Fidan başkanlığında yapıldı. Düzce’nin ulusal ve uluslararası tanıtımının yapılmasına yönelik ‘Düzce Tanıtım Günleri’ için proje verileri toplantıda incelendi. Vali Ali Fidan’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Vali Yardımcıları Selda Dural, Kazım Karabulut, Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli, Kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcileri de katıldı.

Vali Ali Fidan “İnşallah 10-16 Mayıs tarihlerinde Ankara ilimizde Düzce Tanıtım Günlerinin ilkini gerçekleştireceğiz. Düzce Tanıtım Günlerinde ki amacımız ilimizin tarihi, kültürel özelliklerini tanıtmak, sanayi ve tarım alanında üretilen ürünleri öne çıkartmak, pazar payını artırmak olacaktır. Ankara Düzceliler Derneği ve İstanbul Düzceliler Derneği Başkanlarımız da buradalar. Yine bugünlerin bir amacı da Düzceli hemşerilerimiz arasında dayanışma kültürünü geliştirmek, hem bürokraside hem de özel sektörde çalışan Düzcelilerin tanışmasına vesile olmaktır. Genel olarak ilimizi en güzel şekilde tanıtmak için buradayız. El birliğiyle yapmamız gereken, herkesin maksimum katkı vermesi gereken bir çalışma. Bütün kurumlarımızın kendi görev alanlarına ilişkin ciddi katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Biz Düzce olarak bu kapasiteye sahibiz. 10-16 Mayıs tarihlerinde Ankara’da yapacağız ama daha ilerleyen tarihlerde İstanbul veya başka illerde tanıtım yapacağız. Bugün ilgili firmanın bir tanıtımı olacak. Bugün itibariyle kapsamlı çalışmayı başlatıyoruz. Önümüzde iki aylık süre var yoğun bir çalışma bizi bekliyor. Toplantının ve gerçekleştireceğimiz tanıtım günlerinin Düzce’miz için, Düzceliler için hayırlara vesile olmasını, Düzce’nin tanıtımına olumlu, önemli katkılar sağlamasını diliyorum” dedi.

Toplantının devamında firma yetkililerinin sunumunun ardından, karşılıklı fikir alışverişi ve görüşlerin belirtilmesi ile toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA