Garanti'den 'Garanti Kazançlı Kasko'

Garanti Bankası, yeni ürünü 'Garanti Kazançlı Kasko' nun Garanti İnternet Şubesi üzerinden satışına başladı.

Garanti Bankası açıklamasına göre, tamamen dijital olarak tasarlanan ve sadece Garanti’nin dijital kanallarından satışa sunulan 'Garanti Kazançlı Kasko' ile müşteriler, kendi ihtiyaç ve isteklerine göre teminat ve diğer ek özelliklerini belirleyerek önemli fiyat avantajı elde ederken kişiye özel bir kaskoya sahip olabiliyor.

Garanti İnternet Şubesi üzerinden satışına başlanan 'Garanti Kazançlı Kasko'nun yakın dönemde garanti.com.tr ve Cep Şubesi üzerinden de satışa sunulması planlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, Garanti Bankası olarak her zaman müşterilere en yüksek değeri yaratacak, hayatlarını kolaylaştıracak ve kazanç sağlayacak yenilikçi ürünler sunmaya odaklandıklarını ifade etti.

Bu kapsamda, Garanti’nin teknolojik gücünün de bir yansıması olan ve kasko satın alma alışkanlıklarını tamamen değiştireceğine inandıkları 'Garanti Kazançlı Kasko' ürününü müşterilerin hizmetine sunduklarını bildiren Genç, şunları kaydetti:

'Tüm süreçlerinin tamamen internet üzerinden yürütülerek kolayca satın alınabilen Kazançlı Kasko’da, müşterilerimiz teminat başına fiyatları görebiliyor, ihtiyacı olmayan teminatlar için para harcamıyor. Aynı zamanda peşin hasarsızlık ve anlaşmalı servis indirimi gibi ek özelliklerden de yararlanıp ekstra indirim kazanıyor. Bu sayede kasko fiyatımız, aracın modeli ve sürücünün özelliklerine göre değişmekle beraber, 250 TL'ye kadar inebiliyor. Avantajlı fiyatlara ek olarak, ödemesini Garanti Bankası’na ait bonus özellikli kartlarla yapan müşterilerimiz, 31 Mayıs tarihine kadar yüzde 25 bonus kazanıyor. Bu yenilikçi ürünümüzle, ülkemizde yıllardır 'pahalı' algısıyla kaskosuz gezen ve sayıları 9 milyonu bulan otomobil ve kamyoneti, ihtiyaçları doğrultusunda çok avantajlı fiyatlarla teminat altına almayı hedefliyoruz'

Kaynak: AA