Azdavay 75. Yıl Öğrencileri İspanya Yolunda

Azdavay 75.Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu Erasmus + Ana Eylem 2 Okullar Arası Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar faaliyeti kapsamında 2014 yılı Teklif çağrısı döneminde ortak olarak dâhil olduğu ´TRY WALKING IN MY SHOES´ projesi ile Türkiye Ulusal Ajansından 21,995 avro hibe almaya hak kazandı. Proje kapsamında Slovenya, ve Çek Cumhuriyeti’ne ziyaretlerini gerçekleştiren öğrenci ve öğretmenleri, projenin 4. toplantısına katılmak üzere 12 Mart-21 Mart tarihleri arasında İspanya’da olacaklar.

Azdavay 75. Yıl Öğrencileri İspanya Yolunda
Yolculuk öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Murat Şimşek, Proje Sorumlusu İngilizce Öğretmeni Hasan Can Şenel, Fen Bilgisi öğretmeni Fahriye Sevilay Şenel, YİBO Öğrencileri Sıla Gügük, İlayda Pirci, Ramazan Özkan, Bilgehan Yıldırım ve Sefa Karamehmet, İlçe Kaymakamı Ali Güner’i makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Ali Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, proje ve gerçekleştirilecek ziyaret hakkında Proje sorumlusu Hasan Can Şenel’den bilgi aldı. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek İspanya’da bulundukları zamanı iyi değerlendirmelerini ve bunun çok önemli bir fırsat olduğunu belirterek iyi yolculuklar diledi.
Kaynak: İHA