Uygarlıklar Başkentinde Bahar Konseri

Milas Sanatçılar Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu, yarın sanatseverlere unutulmaz bir bahar konseri yaşatacak.

Uygarlıklar Başkentinde Bahar Konseri
Milas Sanatçılar Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu, Milaslı sanatseverlere yarın bahar konseri vermeye hazırlanıyor. MİSAD Türk Halk Müziği Topluluğu, birbirinden güzel yöresel ve bölgesel türkülerle seyircilere güzel bir müzik ziyafeti verecek. Bahar konseri yarın saat 20.30’da, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca konserde Milas mahalle muhtarlarından Recep Panay’da, “Milas Neresi” adlı şiirini okuyacak. Korunun Şefliğini ise emekli Öğretmen Yüksel Sekli üstlendi.

MİSAD Başkanı Ersin Yeniceli, “Kurucu üyesi olarak 2002 yılında başladığımız bir serüven Milas Sanatçılar Derneği, iki yıl öncesine kadar başkanlığı yürüten Sayın Mehmet Nergiz’e ve derneğimiz bünyesinde görev alan herkese teşekkür ederim. 2015 yılında derneğimiz bünyesinde kurduğumuz Türk Halk Müziği topluluğumuzun vereceği ‘Bahar Konseri’ ile karşınızdayız bu kez. Yaptığı işi seven, hiç bir menfaat gözetmeksizin koşup gelen, fedakâr insanların konserini izleyeceğiz, hep birlikte” dedi.

Yeniceli, konsere destek veren herkese teşekkür ederek: Ekipte ki tüm sanatçı dostlarımı ayrı ayrı kutluyor, teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Milas Belediyesine ve Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat’ave katkı veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Milas sanatın her dalında Uygarlıklar Başkenti, olmayı hak eden bir şehirdir. Biz kendi öz değerlerimizle buna her zaman katkı sağlamaya devam edeceğiz. Konserimize herkesi, bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA