İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında Pınarbaşı'na İki Birincilik

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’ u Anma Etkinlikleri kapsamında; Kastamonu’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında Pınarbaşı iki birincilik kazandı.

İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında Pınarbaşı'na İki Birincilik
Şehit Ramazan Akkaya Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinden ilkokullar arasında, 4. sınıf öğrencisi Zeynep Değirmenci ve Ortaokullar arasında 7. sınıf öğrencisi Betül Sude Koçhan İl birincisi oldu.

Öğrencilerin almış oldukları birincilikten memnun olduklarını ifade eden kaymakam Bekir Cansız şu açıklamada bulundu:’’ 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’ u Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada 15 okulu geride bırakarak il birincisi olan öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Şahsım ve ilçemiz adına öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza bizlere böyle güzel bir gurur yaşattıkları için teşekkür ediyorum."

Kastamonu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere hediyeleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şekerci tarafından verildi.

Kaynak: İHA