Havza'ya Gölcük'ten 50 Çöp Konteyneri Gönderildi

Kocaeli'nin Gölcük Belediyesi tarafından Havza Belediyesine 50 çöp konteyneri yardımında bulunuldu.

Havza Belediyesi heyetinin ziyareti sırasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından Havza Belediyesine 50 adet 800 metreküplük çöp konteyneri hibe edileceği belirtilmişti. Gölcük Belediyesinin vadettiği konteynerler Havza’ya ulaştı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş’e teşekkür ederek, çöp konteynerlerinin öncelikli olarak merkeze uzak mahallelere dağıtılacağını belirtti.

İkiz, 'İlçemize kazandırılan bu hizmetler bunlarla sınırlı olmayacak. Vatandaşların refah içinde yaşamalarını sürdürmeleri için belediye olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her zaman iyi ilişkilerimiz olan Gölcük Belediye Başkanımız bize 50 çöp konteyneri gönderdi' dedi.

Küçükçekmece ve Esenyurt Belediyeleri ile kardeş belediye olduklarını bildiren İkiz, 'İnşallah Darıca Belediyesi ile de kardeş belediye olmak için çalışmalar başladık. Kısa süre sonra Darıca Belediyemizden bizlere ziyarete gelecekler. Kardeş belediyelerimiz ile olan iyi ilişkilerimizi artırarak devam etmekteyiz. Kardeş belediyelerimiz ile maddi ve manevi birbirimize destek olmaktayız. Bunun en güzel örneklerinden biri de Gölcük Belediyemizin bize olan desteğidir' diye konuştu.

Kaynak: AA