Burhaniye'de Kaymakam Öner'den Üniversite Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakam Öner’e Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü İlban eğitim öğretim faaliyetleri, Yüksekokul bünyesinde bulunan öğrenci yurdu ve Uygulama Oteli hakkında genel bilgiler verdi.

Burhaniye'de Kaymakam Öner'den Üniversite Ziyareti
Ayrıca Yüksekokulda bugüne kadar yapılan çalışmalar yerinde incelenerek gelecekte yapılması planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Yüksekokul müdürü İlban, ziyaretleri sebebiyle Kaymakamı Hüseyin Öner’e teşekkür ederken, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaymakam Öner’de, Yüksekokulda yapılan çalışmaların Burhaniye ilçesi için önemli kazanımlar sağladığını belirterek Yüksekokul’un dinamizminden oldukça memnun olduğunu belirtti.

Yüksekokulu ve öğrencilerin sahip olduğu imkanları gördükten sonra BUBYO’da tekrardan üniversite okuyabileceğini ifade etti.

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban daha sonra Yüksekokulun yanında bulunan Ören Tepe Kredi Yurtlar Kurumunu ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında Yurt Müdürü Ali Çınar’la birlikte yurdun son durumunu incelediler.
Kaynak: İHA