Berlin'e Kaleiçi İmzası

Muratpaşa Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin’e Kaleiçi ve Üçkapılar konseptiyle damga vurdu

Berlin'e Kaleiçi İmzası
Uluslararası turizm fuarlarına katılarak, kentin tanıtımına katkı sağlayan Muratpaşa Belediyesi, 180 ülkeden katılımcının yer aldığı, dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 2016’ya da Kaleiçi ve Üçkapılar konseptiyle damga vurdu. Hadrian Kapısı (Üçkapılar) modelinin yeraldığı Muratpaşa Belediyesi standı, fuarın ziyarete açıldığı andan itibaren ilgi odağı oldu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP’li Meclis Üyeleri Mustafa Durna ve Hasan Kilit ile AKP Meclis Grup Sözcüsü Cemal Öner ve MHP’li Meclis Üyesi Mustafa Taşbaş’dan oluşan Muratpaşa Belediyesi heyeti standı ziyaret eden konuklara bilgiler aktarıp Antalya’ya davet etti. Muratpaşa Belediyesi standında, Kaleiçi’ndeki turizm işletmeleri ve İbradı Belediyesi’ne de yer verildi.

Her konukla tek tek ilgilenerek Kaleiçi Rehberi ve Kaleiçi Kültür Haritası armağan eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; “Kaleiçi bir marka. Kentimize gelen turistlerin Kaleiçi’ni mutlaka görmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Kaleiçi özelinde kentimizin tanıtımına da katkı sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızı, olanaklarımız ölçüsünde sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA