Başkan Tutal, 'Esnaflarımız İle Birlik Ve Beraberlik İçindeyiz'

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Tutal, 'Esnaflarımız İle Birlik Ve Beraberlik İçindeyiz'
Esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Tutal, gelişmekte olan Seydişehir için güzel projeleri olduğunu, ekonomik ve sosyal olarak her gün bir basamak daha ilerlediklerini söyledi.

Başkan Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Konurer ziyaretlerinde Seydişehir, Konya ve Ankara üçgeninde birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını kaydederek, ilçemiz esnafının sıkıntılarına da merhem olmak istediklerini ifade etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmalarında sadece belediyenin gelenekse hizmetleri ile sınırlı kalmadıklarını, birçok istihdam alanında yatırımcıları da Seydişehir’de yatırıma teşvik için çalışmalar sürdürdüklerini kaydetti.

Sosyal bir belediyecilik, kaliteli bir kentleşme ve ekonomisi yükselen bir şehir olmak için çalıştıklarını dile getiren Tutal, “Halkımızın istekleri bizim çalışmalarımıza yön verecektir. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile her an iletişim içindeyiz” dedi.

Vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hizmetlerde de memnun olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA