Kulu'da Avcılar Ve Atıcılar Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Konya’nın Kulu ilçesinde, Avcılar ve Atıcılar Derneği Olağan Genel Kurul sonucunda mevcut başkan Z. Süleyman Erdoğan güven tazeledi.

Kulu'da Avcılar Ve Atıcılar Olağan Genel Kurulu Yapıldı
281 üyesi bulunan Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanlığı’na tek aday olarak katılan mevcut başkan Z. Süleyman Erdoğan, 281 üyenin oylarının tamamını alarak 3. kez başkan seçildi. Yapılan oylama sonucunda, Dernek Eski Yönetimi Üyeleri Aşır Körhan, Mehmet Özcan, B. Yılmaz Demirkıran, Mehmet Özbay, Bayram Arıkan, Musa Atak ve Alpaslan Köse’nin yeniden yönetimde göreve devam edecekleri belirtildi.

Gerçekleştirilen kuruldan sonra 3. kez başkan seçilen Z. Süleyman Erdoğan, yaptığı konuşmada üyelerin av mevsiminde ava çıktıkları zaman yanlarında avcılık belgelerinin mutlaka bulundurmalarını istedi. Avcılık yasaları çerçevesinde far avı yapmamalarını da hatırlatan Erdoğan avcılara, av yasağı olan bölgelerde avlanmamaları, fazla avlanarak av katliamı yapmamaları, yanlarında avcılıkla alakası olmayan kişi veya kişileri götürmemeleri, av yasağına uyarak yasak avlanan avcıların görüldüğünde anında ihbarda bulunmaları konusunda da uyarılarda bulundu. Başkan Erdoğan, kendisini ve yönetimi 3. kez seçen üyelere teşekkür ederek, av ve yaban hayvanlarını ellerinden geldiği imkanlar doğrultusunda koruyacaklarını, avcılığın bir spor dalı olduğunun unutulmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA