Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Açıklaması

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Cizre’de düzenlenen operasyonları değerlendirerek, "Şehitlerimizin kanı yer kalmadı" dedi.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz Açıklaması
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Dün gece saatlerinde Cizre’den gelen haberler ile şehitlerimizin kanını yerde kalmadığı gösterildi. Askerlerimiz ve polislerimiz ortak bir operasyon ile Cizre’de bulunan o bodrum katına girdi. Terör örgütü üyeleri imha edildiği zaman biz şehit aileleri ve gaziler olarak çok mutlu oluyoruz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı ve operasyon sonucunda bu hainler temizlenmiş oldu. Terör örgütünün avukatlığını yapan hain milletvekilleri orada nöbet tutuyorlardı ve güvenlik güçlerimizin oraya girmesini engelliyorlardı. Orada basını da kullanarak bir yaygara koparmaya çalışıyorlardı ama amaçlarına ulaşamadılar. Devletimiz bir kez daha orada güçlülüğünü gösterdi ve bunu dünyaya kanıtladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin sivilleri katletmediğini, devletini ve milletini bölmeye çalışan hainlerin peşinde olduğunu ve o hainleri temizlemek için orada olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

Yavuz, "Biz terör örgütü ile sivil vatandaşlarımızın arasında bağın koparılmasını istiyoruz. O hainler sivil vatandaşlarımızı kullanarak, vatandaşlarımızı yem olarak askerimizin önüne atmaya çalışmalarının önüne geçilmesini istiyoruz. Siyasilerimizin de birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek silahlı kuvvetlerimizin arkasında dimdik durmalarını istiyoruz. Gösterdikleri takdirde de neler olduğunu dün hep beraber Cizre’de gördük. Meclisimiz de terör örgütünün sözcülüğünü yapan, meclisimizi kirleten hain milletvekillerinin temizlenmesini, dokunulmazlıklarının kaldırılarak hak ettikleri cezaların verilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA