CHP'li belediyede hendekçi müdür

İzmir Karşıyaka belediyesi skandal bir atamaya imza attı. Sosyal medyada "Oyum Demirtaş'a" yazan görseller paylaşan Rayif Oto'nun Fen İşleri Müdürlüğü görevine atanması büyük tepkilere neden oldu...

CHP'li belediyede hendekçi müdür
CHP'li belediyede hendekçi müdür
HDP'li olduğunu her fırsatta dile getiren ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a oy verdiğini ilan eden Rayif Oto, Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne atandı. Facebook sayfasında HDP'ye destek paylaşımlarında bulunan ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yine sosyal medyada 'Oyum Demirtaş'a' yazan görseller paylaşan Oto'nun bu göreve getirilmesi CHP'liler ve belediye personeli arasında tepkilere neden oldu.

OYUM DEMİRTAŞ'A YAZMIŞ
Yeni Asır'ın haberine göre, Karşıyaka Belediyesi'nde 5 müdürlükte yeni görevlendirmeler yapıldı, bir başkan yardımcısı değişti, bir müdürlük de birim haline getirilerek başka bir müdürlüğe bağlandı. Bu değişikliklerle Belediye Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, başkan yardımcılığı görevine getirildi. Köseoğlu'ndan boşalan Fen İşleri Müdürlüğü koltuğuna ise Köseoğlu'nun yardımcılığını yapan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Selahattin Demirtaş'a oy verdiğini ilan eden Rayif Oto getirildi. Sosyal medya hesabında HDP'ye destek veren paylaşımlarda bulunan ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde de 'Oyum Demirtaş'a' yazan görseller paylaşan Rayif Oto'nun bu göreve getirilmesi CHP'liler ve belediye personeli arasında tepkilere neden oldu. HDP'li Selahattin Demirtaş'a oy verdiğini ilan eden Oto'nun paylaşımları, belediye personeli arasında tartışmalara neden oldu.

CHP'Lİ VEKİLLERE TEPKİ GÖSTERMİŞ
Rayif Oto'nun Facebook hesabında ayrıca CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı ile CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin sol yumruklarını havaya kaldırmış şekildeki fotoğraflarını paylaşıp, altına da 'Sol yumruklarını havaya kaldırıp sağ elleriyle 'savaşa' evet demek' diye yazması da dikkat çekti.

CHP'li belediyede hendekçi müdürKılıçdaroğlu, barikat kuranlara "arkadaş" dedi