Yüzük Tablasını Kaşla Göz Arasında Yürüttü ! İşte O Anlar

Taksim’de bir kişi, gümüş takı tezgahındaki yüzüklerin bulunduğu tablayı kaşla göz arasında montunun içerisine gizleyerek çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken, zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yüzük Tablasını Kaşla Göz Arasında Yürüttü ! İşte O Anlar
Olay, 29 Ocak 2016 Cuma günü saat 14.00 sıralarında Beyoğlu Taksim Kallavi Sokak üzerindeki gümüşçü dükkanında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, gümüş yüzük ve takı satan dükkanın önüne gelen bir genç, dükkan önündeki yüzük tablalarını gözüne kestirdi. Bir süre dükkanın önünde durarak etrafı kolaçan eden şahıs, tezgahın başında kimsenin olmadığını görünce yanı başından geçen insanların gözleri önünde 30 gümüş yüzüğün olduğu tablayı çaldı. Çaldığı tablayı soğukkanlılıkla montunun içine gizleyen şahıs, kaşla göz arasında gözden kayboldu.

Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Tablanın tezgahta olmadığını fark eden esnaf, kamera görüntülerini incelediğinde tablanın çalındığını görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Güven Timleri, görüntüleri inceleyerek hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA