Özdağ Açıklaması 'Manisa Fatih'lerin Şehri, Cengiz Ergün Bu Kente Yakışmıyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa’yı bir numaralı il yapacaklarını söyleyerek, "Manisa değerli bir şehir, şehzadelerin, Fatih’in, Kanuni’nin, Yıldırım Beyazıt’ın kentidir. Bu şehir şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yakışmıyor" dedi.

Özdağ Açıklaması 'Manisa Fatih'lerin Şehri, Cengiz Ergün Bu Kente Yakışmıyor'
Turgutlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa’daki AK Parti’nin oy oranını daha yukarılara taşımak istediklerini belirtti.

Özdağ, "Biz bunu yaparız, Allah çalışana verir. Şimdi 2019 geliyor, Turgutlu’da bir seçim kaybettik ve bu seçimi kazanacağız. Dedikodu, gıybet yapmayacağız. Hep pozitif düşüneceğiz, hiç negatif düşünmeyeceğiz. Sonrasında da büyükşehir belediyesini alacağız. Manisa değerli bir şehir, şehzadelerin, Fatih’in, Kanuni’nin, Yıldırım Beyazıt’ın kentidir. Bu şehir şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yakışmıyor. Karşıyaka’da oturarak, Çeşme’de tatil yaparak Manisa yönetilmez. 2019’da Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti alacak ve bu kenti Türkiye’nin bir numaralı kenti yapacağız. Her alanda Manisa’yı önde bir kent haline getireceğiz. Bunu yaparken de birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız" dedi.

Kaynak: İHA