Gölde Emekli Emniyet Müdürünün Cesedinin Bulunması

Uluabat Gölü'nde kaybolduktan sonra ekiplerce cesedi bulunan emekli emniyet müdürü Erdoğan'ın cenazesi Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde defnedildi.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde ördek avlamak amacıyla açıldığı Uluabat Gölü'nde ölü bulunan emekli emniyet müdürünün cenazesi Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde toprağa verildi.

Emekli emniyet müdürü Sedat Erdoğan'ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi işleminin ardından Çiftlikköy'e getirilerek Sahil ve Siteler Camisi'nin bahçesine konuldu.

Sedat Erdoğan'ın kızı Yeliz Erdoğan, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Erdoğan'ın naaşı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan, eski Çiftlikköy Belediye Metin Dağ ile vatandaşların katılımıyla ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Çiftlikköy Yeni İlçe Mezarlığı'nda defnedildi.

Yalova'da uzun süre emniyet müdür yardımcılığı görevinde bulunan ve 5 yıl önce emekli olan Erdoğan, ördek avlamak amacıyla 5 Şubat'ta kanoyla Uluabat Gölü'ne açılmıştı. Erdoğan'ın Yalova'daki evine uzun süre dönmemesi üzerine şüphelenen ailesi, jandarmaya haber vermişti. İhbar üzerine Mudanya ilçesinden gelen sahil güvenlik ekipleri, Jandarma Arama ve Kurtarma Timleri (JAK) ile Yalova'dan deniz polisi görevlileri, Erdoğan'ın cesedini ağlara takılmış halde dün Gölkıyı Mahallesi yakınında açıktaki sazlıklar arasında bulmuştu.
Kaynak: AA