Hüseyin Gülerce: Asıl hedef Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yaptırmamaktı

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, 7 Şubat darbe girişimi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Gülerce: Asıl hedef Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yaptırmamaktı
Hüseyin Gülerce: Asıl hedef Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yaptırmamaktı
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğündeki Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, '7 Şubat darbe girişiminin asıl amacı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını engellemekti' dedi. Gülerce bomba bir iddiada bulunarak, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını engelleyebilselerdi yerine gelecek ismin de hazır olduğunu söyledi.

Küresel çaptaki planın hedefinde Türkiye'de iktidarı değiştirmek olduğunu söyleyen Hüseyin Gülerce 'Mısır'da darbeyle yaptılar, Türkiye'de bunu darbeyle yapamıyorlar' dedi.

Hüseyin Gülerce şunları söyledi;


CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN'IN YERİNE GELECEK İSİMLERİ SÖYLEDİLER

Recep Tayyip Erdoğan giderse onların yerine gelecek Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın ismini bana verdiler. Ben bunu hiç bir zaman söylemedim, söylemeyeceğim de. Çünkü bunun ispatı çok zor ama söyledikleri ismi çok bağlayıcı bir şey. Onlar bana bu isimleri söylerken, söyledikleri isimlerin de bu durumdan haberdar olduklarını ima ettiler. Ben şimdi vicdanen bu iki ismin onlarla birlikte bu işin içinde miydiler bunun kararını veremedim. Verseydim bu isimlerin kimler olduğunu açıklardım. Çünkü onlarda nihayet bir darbeye dahil olmuşlar. Verdikleri Cumhurbaşkanı ve Başbakan isimleri onlara yakın bir isim.