Gençlik Ve Spor Konfederasyonu; Keçiören Spor Salonu Temel Atma Törenine Tam Kadro Katıldı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde spor salonu temel atma törenine Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu yetkilileri tam kadro katıldı.

Gençlik Ve Spor Konfederasyonu; Keçiören Spor Salonu Temel Atma Törenine Tam Kadro Katıldı
Ovacık’a inşa edilecek olan Keçiören Spor Salonu’nun temeli; protokol üyelerinin katılımıyla törenle atıldı. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu yetkilileri de törene tam kadro katıldı.

Törende konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören’de farklı branşlarda faaliyet gösteren 10 binin üzerinde sporcumuz 126 tane de spor kulübümüz bulunuyor. Amatör spor kulüpleri desteklendikçe profesyonelliğin önü açılıyor. Binin üzerinde sporcumuz Avrupa ve Balkan şampiyonalarında dereceler elde ederek bizlerin gururu oldu" dedi.

KEÇİÖREN GENÇLİĞİNDEN VE SPOR KURULUŞLARINDAN TEŞEKKÜR

Türkiye Gençlik ve Spor konfederasyonu Keçiören İlçe Başkanı Serkan Acar, Keçiören Spor Salonunu temel atma törenine ilçe yönetim kurulu üyeleriyle tam kadro katıldı.

Serkan Acar burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Serkan Acar bu kadar anlamlı ve büyük bir tesisin Keçiören ilçesine kazandırılmasından dolayı çok memnun olduklarını belirtti.

Serkan Acar, "Başta Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak Beyefendiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu’na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendilere Keçiören Gençliği ve Spor Kulüpleri adına şükranlarımızı saygılarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA