Dinar Belediyesi Araç Filosunu Günden Güne Artırıyor

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçe Belediyesinin araç parkurunu her geçen gün genişlettiği belirtilirken, belediyenin bu defada 196 bin TL’ye iş makinası aldığı belirtildi.

Dinar Belediyesi Araç Filosunu Günden Güne Artırıyor
Belediye Başkanı Saffet Acar’ın girişimleri ile belediye araç parkuru genişlemeye devam ediyor. Ankara Devlet Malzeme Ofisinden 196 bin TL’ye alınan 3cx model kazıcı yükleyici iş makinesi, belediye atölye amirliğine getirilerek servis görevlisi nezaretinde test sürüşü yapıldı. Başkan Acar’ın ve belediye birim amirlerinin de hazır bulunduğu programda, Atölye Amiri Atanur Sağlam tarafından yeni alınan iş makinesinin tanıtımı yapıldı. Başkan Acar’ın, birinci ve ikinci başkanlık döneminde belediyeye kazandırdığı toplam araç ve iş makinesi sayısının 27’ye yükseldiği kaydedildi. Başkan Saffet Acar, test sürüşü yaparak yeni iş makinesini inceledi. Sağlam’dan alınan bilgiye göre, iş makinesinin; maksimum çalışma ağırlığı 7 bin 370 kilogram (kg), motor gücünün 92 hp, kazı derinliğinin 4.24 metre, kaldırma kapasitesinin 3 bin 169 kg, boşaltma yüksekliğinin 2,74 metre olduğu öğrenildi. Amaçlarının Dinar’a en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirten Başkan Acar, daha iyi hizmet için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.



Alınan iş makinasını inceledikten sonra bir açıklama yapan Başkan Acar, "Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere hizmet araçları filomuza beldemizdeki çalışmaları daha hızlı ve daha kaliteli yapmak amacıyla yeni bir kepçe aldık. Araç filomuzu güçlendirerek, ilçemizdeki çalışmaları hızlandırmaya ve Dinarımıza daha kaliteli hizmet sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kepçemizin tüm Dinar halkına ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA