Başkan Altay, Şehy Şamil Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Konya merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Cuma Buluşmalarının’ bu haftaki adresi Şeyh Şamil Mahallesi oldu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şeyh Şamil Camisi’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Altay, Şehy Şamil Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Şeyh Şamil Mahallesi oldu. Her Cuma olduğu gibi bu Cuma da vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Namazı’nı Şeyh Şamil Camisi’nde kıldı. Namaz sonrası vatandaşlarla buluşan Başkan Altay, yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi verdi, vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Programda Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürlerinin yanı sıra Şeyh Şamil Mahalle Muhtarı Mustafa Güneş de eşlik etti.

Selçuklu’nun son nüfus sayımı sonuçlarına göre 604 bin 706 kişi ile Konya’nın en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “İlçemiz geçen yıl 584 bin olan nüfusunu 20 bin arttırarak 604 bine ulaştı. Yaptığımız hizmetler halkımız tarafından takdir görüyor ve nüfusumuz her geçen yıl artıyor. Selçuklu Belediyesi olarak sizlerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Yapımı tamamlanan Kelebekler Vadisi ve Otizm Merkezi, yapımı devam eden Kongre Merkezi ve bunun yanında mahallere kazandırılan nitelikli tesislerle Selçuklu’nun çıtasını her zaman en üst seviyelere taşıyoruz” dedi.

Selçuklu’da her yaş grubuna göre hizmet planlaması yapıldığını ifade eden Başkan Altay, “Şeyh Şamil Mahallesi’ne kazandırdığımız Gazalya Hatun Mahalle Konağı, hanımlara spor salonu ve yüzme havuzu, emekli vatandaşlarımıza ise emekli lokali hizmeti veriyor. Ayrıca hemşehrilerimizin sosyalleşmesi amacıyla lokalimizde eğitim programları ve sosyal aktiviteler düzenleniyor. Sosyal tesislerimiz yoğun ilgi görüyor ve ilçeye değer katıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA