İl Genel Meclis Üyeleri SYDV Mütevelli Heyetine Üye Seçti

Adıyaman İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçelerin sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı mütevelli heyetine üye seçimi yaptı.

İl Genel Meclis Üyeleri SYDV Mütevelli Heyetine Üye Seçti
Adıyaman İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısının dördüncü oturumu İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda Kadın Hakları Komisyonu tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda Çelikhan ilçesi ve Adıyaman merkezin sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.

Komisyon raporu doğrultusunda Çelikhan ilçesinden Abuzer Tan, Abdurrahman Akay, Adıyaman merkezden ise Mehmet Gürsoy ve Abdurrahman Parlak sosyal yardımlaşma vakfı mütevelli heyetine üye olarak seçildi.

Gündem maddeleri içerisinde bulunan Besni ilçesi Burunçayır köyüne yapılacak olan günü birlik tesis amacıyla hazırlanan rapor ile Çelikhan ilçesi Yeşiltepe köyü ile Sincik ilçesi İnlice Beldesi Çemikan mahallesi arasındaki 2 kilometrelik yolun açılması ile ilgili raporlar meclis üyeleri tarafından onaylandı.
Kaynak: İHA