BabyMall’dan Büyük Açılış

Avrupa'nın en büyük bebek mağazası Baby Mall Ankara’da 2’nci şubesini açtı.

BabyMall’dan Büyük Açılış
Avrupa'nın en büyük bebek mağazası BabyMall, muhteşem bir açılış ile Çukurambar Paragon Tower'da 2'nci mağazasını Ankaralılarla buluşturdu. Avrupanın en büyük bebek mağazasının Başkentteki 2'inci açılışına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Bebeklere yönelik tüm ürünleri tek bir çatı altında toplandığını belirten mağaza yetkilileri, açılışa özel fiyat avantajlarının Şubat ayı boyunca süreceğini bildirdi.

1 yılda %50 büyüme

Bebek ürünlerinde, kaliteyi ucuza sunması nedeniyle kısa sürede Ankaralıların tercihi haline gelen BabyMall açılışa özel yaptığı yüzde 80'e varan indirim ile de yeni mağazasında büyük bir ilgi ile karşılandı.
2014 yılında, Tüm Avrupa'yı 'dev anne ve bebek mağazacılığı' ile tanıştıran BabyMall, geçtiğimiz yıl yüzde 50 büyüme göstererek anne ve bebek ürünleri sektöründe zirveye oturdu. Kaliteli ürünleri, zengin ürün gamı, uygun fiyatı, sosyal donatıları sayesinde tüm anne ve anne adaylarının adeta ikinci evi haline gelen BabyMall, bünyesinde bulundurduğu oyun parkı, seminer alanı, emzirme odası, bay-bayan mescidi ile misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyor.

Ankaralılara Teşekkür

Gösterdikleri ilgi ve güzen nedeniyle Ankaralılara teşekkürlerini dile getiren BabyMall'ün Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özelcan, açılışta şu ifadeleri kullandı:
“Bizlere bu mutluluğu yaşatan, bize güvenen, kendilerine verdiğimiz değeri karşılıksız bırakmayan tüm Ankaralılara teşekkürlerimi iletiyorum. Burada, bizler birer aile gibiyiz. Buraya gelen müşterilerimiz de kendilerini evlerinde hissediyor. Çocukları oyun oynarken kendileri alışveriş yapabiliyor, bebekleri ve kendileri için gerekli olan tüm ürünleri bir arada bulabiliyorlar. Dünya markası binlerce kaliteli ürünü aynı çatı altında, aile samimiyeti ile müşterilerimize sunduğumuzda da mükâfatını kelimelerle anlatılmayacak bir gururla yaşayarak alıyoruz. Bir çocuğun girmek için can attığı, bir anne adayının eşi ile birlikte ürün seçerken ki mutluluğu, yeni teyze olacak bir bireyin yeğenine alacağı hediyeyi seçerken ki heyecanı inanın ki görülmeye değer. Aradığını bulmanın mutluluğu her müşterimizin yüzüne yansıyor ve bu mutluluk bizleri her gün bir adım daha ileri gitmemiz için cesaretlendiriyor. BabyMall'ün kısa sürede büyümesinin bir sebebi ürünlerimizin kalitesi ve uygun fiyatı ise diğer sebebi de sıcakkanlı Ankaralıların bizlere duyduğu güvendir.”

“Avrupa'ya yürüyoruz”

Asıl hedeflerinin tüm Avrupa'ya BabyMall kalitesini götürmek olduğunu belirten Özelcan, sağlam adımlar atmak için basamakların birer birer çıkılmasına dikkat ettiklerinin altını çizdi.
Davetlilerin, medyanın ve Ankaralıların yoğun ilgisinden oldukça memnun olduğunu ifade eden Özelcan, kalitenin her zaman ödüllendirileceğini belirtti. Büyük indirim avantajından yararlanmak isteyen Ankaralıların akınına uğrayan mağazadaki ürünler saatler içerisinde tükendi.

“Mağazacılık ekip işidir”

Ürün kalitesinin önemi kadar müşteri memnuniyetinin de önemli olduğuna dikkat çekerek kalifiye personelin önemine dikkat çekti. Personellerine hizmet içi eğitim verdiklerini belirten Ahmet Özelcan, son olarak şunları aktardı:
“Mağazacılık ekip işidir. Bir ürün her ne kadar kaliteli olursa olsun satış temsilcisinin tüketiciye olan tavrı kötü ise müşteri o mağazaya bir daha gelmez. Bizim olmazsa olmazlarımızın arasında yer alan güler yüzlülük ve mutlak müşteri memnuniyeti hızlı büyümemizdeki en büyük etkenlerden bir tanesi olmuştur. Bu sebeple, bugün burada çalışan ekip arkadaşlarım başta olmak üzere; tüm misafirlerime, basın mensuplarına ve Ankaralılara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. ”