Yıldırımlılar Sanata Doyacak

Ocak ayında önemli isimleri ilçe sakinleriyle buluşturan Yıldırım Belediyesi, ünlü sanatçıları şubat ayında da sevenleriyle bir araya getirecek.

Yıldırımlılar Sanata Doyacak
Yıldırım Belediyesi, her pazar farklı tiyatro oyunları ile Adile Naşit Tiyatrosu’nda öğrencileri ücretsiz olarak eğlendirecek. ‘Göç’, ‘Hayır’ ve ‘Sihirli Kapı’ tiyatro oyunları Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Ayrıca sosyal sorumluluğun en önemli örneklerinden ‘1 kitap 1 bilet’ kampanyası kapsamında İstanbul Meydan Sahnesi’nin ünlü oyuncuları tarafından sahneye koyulan ‘Pijamalı Adamlar’ adlı komedi oyunu da Yıldırımlılara keyifli anlar yaşatacak. ‘Tarihin Ardından’ programında ise Serdar Tuncer ve Sadettin Ökten, düzenlenecek söyleşi ile Yıldırımlılarla buluşacak. Öte yandan ünlü sanatçı Suzan Kardeş ve İlyas Yalçıntaş ‘kış konserleri’ kapsamında hayranlarına müzik ziyafeti yaşatacak. Ünlü yazar Aşkım Kapışmak da ‘Aşkın 365 Günü’nü değerlendirdiği söyleşide kalplere seslenecek.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ın kültür ve sanat çıtasını yükseltecek çalışmalar ile 2015 yılını zengin bir program takvimi ile geçirdi. 2016 yılına da aynı hız ve istek ile girdik. Haftanın her günü başka bir kültürel faaliyeti Yıldırımlılar ile buluşturmanın gururu içindeyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA