Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'tan, Muratlı Belediyesine ziyaret.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ziyaret etti.

Muratlı Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Tepe ile bir süre görüşen Albayrak, Tepe'den Muratlı Belediyesi'nin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve gözlemlerini aktardı.

Tepe de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Albayrak'a teşekkür etti ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyarette, Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş'ta hazır bulundu.

- Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sürücülerine eğitim verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde makam aracı ve servis sürücüsü olarak görev yapan personele 'temel şoför eğitimi' verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılan eğitim programında personele, Ulaşım Dairesi Başkan Vekili Hasan Bayram tarafından Trafik ve Trafik Kuralları Eğitimi ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan tarafından Etkili İletişim ve Öfke Kontrolü Eğitimi verilirken, Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Çiğdem Çivrekoğlu tarafından da Taşıt Protokolü ve Görgü Kuralları Eğitimi verildi.

Kaynak: AA