Durdu Özbolat'ın CHP isyanı

CHP'li eski vekil ve Yurt gazetesi patronu açık açık yazdı: CHP bizi yalnız bıraktı ama Cemaat’i unutmadı!

Durdu Özbolat'ın CHP isyanı
Durdu Özbolat'ın CHP isyanı
CHP eski Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi, Yurt gazetesi patronu Durdu Özbolat, sahibi olduğu gazetedeki ilk köşe yazısını yazdı.

Durdu Özbolat, “Merhaba” başlıklı yazısında CHP'yi Yurt gazetesine destek olmadıkları yönünde eleştirerek “Ne iş dünyasından, ne yerel yönetimlerden ne de CHP'yi yönetenlerden olması gereken desteği görmedik. Bizi yalnız bıraktılar. Ama cemaati ve medyasını unutmadılar” dedi.

Beş yıldır gazetenin okuyucuya ulaştırıldığını ve gazetenin sahibi olarak bu konuda çok mağdur edildiğini ileri süren Özbolat, “YURT Medya Grubu'nu yaşatmak adına maddi ve manevi olarak çok yıprandım. Yaptığım işin doğru bir iş olduğuna inanıyorum. CHP'nin ve Türkiye'nin ezilen, horlanan kesiminin bağımsız bir yayın organına çok büyük ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ama ne yazık ki, CHP'yi yönetenler bu işin farkında değiller. Nazım'ın dediği gibi Gülhane Parkı'ndalar. Başka hesaplar peşindeler” diye devam etti.

Özbolat şöyle yazdı: Bu olumsuzluklara rağmen iktidan eleştirmeye devam ettik. CHP'yi yanlışlarına rağmen savunduk. Çünkü demokrasiye, özgürlüğe, hukuka, laikliğe, cumhuriyete, olan bağlılığımız hiçbir zaman bitmeyecek, sonuna kadar devam edeceğiz. Bütün baskılara rağmen…