Dr. Başa'dan Prof. Dr. Dodurka'ya Ziyaret

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka’yı ziyaret etti.

Dr. Başa'dan Prof. Dr. Dodurka'ya Ziyaret
Dr. Şafak Başa’nın, Prof. Dr. Tamer Dodurka’yı ziyaretinde, 28-31 Ocak tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 20.’si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Teski Genel Müdür Dr. Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de katılımı ile 72 ülkeden 4300 katılımcının iştirak ettiği fuarda Tekirdağ bölümünün 4 gün boyunca vatandaşların akınına uğrayarak, Tekirdağ’ın tarihi, kültürü, geleneksel lezzetleri ve yöresel dokularının en iyi şekilde tanıtılmış olmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Dodurka’ya teşekkür etti.

Prof. Dr. Tamer Dodurka da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu başarı hepimizin başarısı, birlikte çalışmış olduğumuz Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının başarısı, ilçe belediyelerimizin başarısı, tüm Tekirdağ halkının, Tekirdağ kültürünün başarısı” dedi.

Kaynak: İHA