Trafik Kazasında Ölen Şahsın Kimliği 3 Gün Sonra Belli Oldu

Edirne’nin Keşan ilçesinde, anayolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişi otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. Şahsın kimliği 3 gün sonra tespit edildi.

Trafik Kazasında Ölen Şahsın Kimliği 3 Gün Sonra Belli Oldu
Edinilen bilgiye göre, Keşan’dan İpsala istikametine giden H.S. yönetimindeki otomobil, Dörtyol Beyendik Sapağı yakınlarında ışık olmayan kör bir noktada karşıdan karşıya geçmeye çalışan ve kimliği belirlenemeyen bir yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına uçan ve başını aracın ön camına çarpan şahıs, ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazaya karışan araç sürücüsü H.S. ifadesi alınmak üzere Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülürken, üzerinden kimlik çıkmayan şahsın cesedi, Keşan Devlet Hastanesi Morgu’nda yapılan ön incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

KİMLİĞİ 3 GÜN SONRA BELLİ OLDU

Yapılan incelemenin ardından kazada hayatını kaybeden kişinin İpsala’nın Yenikarpuzlu beldesinde ikamet eden Ogün A.(25) olduğu öğrenildi. Öte yandan Ogün A.’nın cebinden yaklaşık 10 gram eroin de çıktığı öğrenildi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürerken, gözaltına alınan sürücü H.S.’nin ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.
Kaynak: İHA