İftarlık Gazoz Filmi Oyuncuları Kırşehir'de Söyleşiye Katıldı

KIRŞEHİR – Baş rolünde Cem Yılmaz’ın oynadığı İftarlık Gazoz filmi ekibi, Kırşehir’de gençlerle bir araya gelerek, söyleşi gerçekleştirdi.

İftarlık Gazoz Filmi Oyuncuları Kırşehir'de Söyleşiye Katıldı
İftarlık Gazoz filminin gösterimi öncesinde Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen film ekibi, Fen Edebiyat Fakültesi’nde söyleşiye katıldı.

Filmin yapımcı ve yönetmeni Yüksel Aksu, Kırşehir’de gösterilen misafirperverliğin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Aksu, “Sabahtan beri yoğun bir misafirperverlik ile karşı karşıyayız. İletişim fakültelerinde bile bu kadar büyük ilgi ve kalabalık olmadı. Bu yüzden Ahi Evran Üniversitesi’ne büyük bir alkış istiyorum” dedi.

Kültür ve bilginin Anadolu’da daha fazla yayıldığını söyleyen Aksu, “Ben bir abi olarak öğrenci arkadaşlarıma şunları tavsiye ediyorum. Anadolu’da birçok yerde dolaşıyoruz. Bilgi kültür Anadolu’da daha fazla yayılmaya başladı.

Kayseri ve Konya’dan çok iyi kısa filmler geliyor. Çok iyi yönetmen arkadaşlar çıkıyor. Zamanınızı iyi değerlendirin. Bulunduğunuz bölgenin kültürünü araştırmakla vakit geçirin ve kendinizi yetiştirin” diye konuştu.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi de makamında ziyaret eden film ekibi, filmin galasının yapıldığı alana giderek burada katılımcılarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kırşehir’de galası yapılan filmi çok sayıda kişi izlerken, film üzerine yapılan eleştiriler de oyuncular ve yapımcıya soruldu.
Kaynak: İHA