Memur-Sen, Üyelerine İndirim Avantajları Sunuyor

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği daha önce imzaladığı indirim protokollerine yenilerini ekledi. Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Manisa Şubesi, Özel Sekiz Eylül Hastanesi, Önal Grup Ltd. Şti. firmalarıyla Memur-Sen Üyelerine özel indirim imkanları sunan protokoller imzalandı.

Memur-Sen, Üyelerine İndirim Avantajları Sunuyor
Protokol İmza Töreninde konuşan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, “Üyelerimiz için ücret sendikacılığın yanında akademik ve sosyal sendikacılık çalışmaları da yürütüyoruz. Bu çerçevede bugün yeni indirim protokolleri imzalıyoruz. Biz üyelerimiz için hizmet üretiyoruz. Memur-Sen üyelerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız devam edecek. Tüm Üyelerimize hayırlı olsun.” dedi.

İmzalanan protokollerle Memur-Sen Üyelerine özel sunulan indirim oranları şöyle: “Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Manisa Şubesi’nde Memur-Sen Üyelerine bireysel konut ve araç finansmanı işlemlerinde özel oranlar uygulanacak. Kiralık kasalar için üyelerden depozito ücreti alınmayacak. Üyelerden Bireysel Emeklilik Sistemi giriş aidatı, Hesap işletim ücreti, kredi kartı aidatı alınmayacak. Özel Sekiz Eylül Hastanesi’nde Memur-Sen Üyelerine ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerine hastanenin günlük aktüel tarifesi üzerinden ayakta ve yatarak tedaviler için yüzde 20 indirim uygulanacak. İpragaz-Birdağ Su ve Koru Su Manisa Bayii Önal Grup Ltd. Şti. tarafından Memur-Sen Üyelerine ev tipi 12 Kilogramlık tüpgaz ürünlerinde tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatı üzerinden yüzde 15, 19 Litre iadeli damacana su ürünlerinde firmanın belirlediği KDV dâhil satış fiyatından yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.”
Kaynak: İHA