Fatsa'da Polisten Öğrencilere Seminer

Ordu’nun Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis(TDP) Büro Amirliği’nce öğrencilere birçok konuda eğitim semineri verildi.

Fatsa'da Polisten Öğrencilere Seminer
Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, suçların önlenmesi ve toplumun harekete geçirilerek özellikle vatandaşların bilinçlendirilmesine yönelik Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi’nde seminer düzenlendi.

Seminerde TDP Büro Amiri Mehmet Bayram yaptığı açıklamada, “Bizler yaşanabilir bir Fatsa’da polis ve vatandaş işbirliği çerçevesinde herkesin huzurlu bir şekilde yaşaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Toplum Destekli Polis Büro Amirliğimiz tarafından düzenlenen toplantılarla öğrencilerimizle buluşuyoruz. Öğrencilerimizin sorunlarını dinliyor ve sorunlarını çözme noktasında kendilerine yardımcı oluyoruz. Öğrencilerimiz herhangi bir sorunla karşılaştıkları zaman hemen 155 numaralı telefonu arayarak bizlere bildirsinler. Bizler gerekli işlemleri yaparız. Sosyal medya ile ilgili çok dikkatli olun. Gerçekten dolandırıcılar sizlerin adların kullanarak dolandırıcılık yapabilirler” dedi.

Seminer sonrası öğrencilere polisler bilgilendirme broşürleri dağıttılar.
Kaynak: İHA