Üzülmez, Özel Konuklarını Makamında Ağırladı

Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde eğitim gören engelli bireylerden bir heyet Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Üzülmez, Özel Konuklarını Makamında Ağırladı
Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde kalan öğrenciler, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurum Müdürü Mehmet Kars ile Suadiye Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Dernek Başkanı İlknur Bektaş’ın nezaretindeki engelli öğrenciler, Başkan Üzülmez’i makamında ziyaret etti. Özel durumlarına karşın eğitimlerini aksatmayan ve açık lisede okuyan 3 öğrenci, okullarında elde ettikleri başarılarını Başkan Üzülmez ile paylaştılar. Başarılı öğrenciler makamda başkana mini bir konser de verdiler.

Ziyarette Başkan Üzülmez ile görüşen Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Kars, “Kurumumuza gerçekleştirdiğiniz ziyaretlerinizde kurduğunuz iletişim engellileri çok mutlu ediyor. Sizi yanlarında görmek onlara çok iyi geliyor. Sosyal projelerimize verdiğiniz destekle engellilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltiyorsunuz. Bizlere verdiğiniz değer için çok teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Üzülmez de özel konuklarını kitapla ödüllendirdi. Başkan Üzülmez, “Engelli çocuklarımız hepinizin birer evladıdır. Bu düşünce ile her zaman sizlerin yanında olmaya çalışacağım. Toplumsal duyarlılığın oluşturulması adına yerel yönetimler olarak engelli kuruluşlarıyla, derneklerle birlikte el ele gönül gönüle vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA