Üniversite İçin Ücretsiz Eğitim

Esenyurt Belediyesi eğitim projelerine verdiği desteği aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Üniversite İçin Ücretsiz Eğitim
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun önderliğinde Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bünyesinde kurulan ’Kültür Akademisi’ kapsamında 11’inci, 12’inci sınıflar ve lise mezunu öğrencilere üniversiteye hazırlanmaları için ücretsiz eğitim imkanı sağlanıyor. 2016 yılının başında faaliyete giren ve 400’den fazla öğrencinin bulunduğu Kültür Akademisi’nde Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Eşit Ağırlık bölümlerinde alanlarında uzman 19 öğretmen ve 4 idari personel görev alıyor.

KOLEJ HAVASINDA EĞİTİM SUNULUYOR

Toplam 6 kattan oluşan Kültür Akademisi’nde 14 adet sınıf, 1 adet 280 kişilik konferans salonu, 1 kütüphane bulunuyor. Öğrenci sayısının her gün arttığı Kültür Akademisi’nde sınıf sayılarının artacağı, ayrıca bilgisayar sınıfının da hizmete gireceği belirtildi. Öğrencilerin üniversiteye daha iyi hazırlanmalarını sağlayan Kültür Akademisi’nde sunulan tüm imkanlar her zaman olduğu gibi yine öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor.

SUNULAN TÜM İMKANLAR ÜCRETSİZ

Ayrıca Esenyurt Belediyesi Kültür Akademisi’nde öğrencilere ücretsiz öğlen yemeği, çay ikramı da yapılıyor. Her sınıfın bireysel danışmanının olduğu Kültür Akademisi’nde 2 Rehberlik ve Psikolojik öğretmenleri de öğrencilerin sorunlarına çözümler üretiyor. Ayrıca öğrencilerin sınav stresinden kendilerini arındırmaları için her hafta sonu İstanbul gezileri yapılıyor.

"HER ŞEY EĞİTİMLERİ İÇİN"

Öğrencilere eğitimleri için her türlü imkanı sağlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Biz öğrencilerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmaları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Onlar ülkemizin yarınlarına ışık tutacaklardır. Esenyurt’ta eğitim adına yapılması gereken ne varsa hepsini yapacağız" dedi.

Kaynak: İHA