Pursaklar'da Mütebessim Gençlik İçin Harekete Geçildi

Pursaklar Belediyesi, İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü el ele verip mütebessim gençlik yetiştirmek için yeni bir proje geliştirdi.

Pursaklar'da Mütebessim Gençlik İçin Harekete Geçildi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet Vakfı arasında imzalanan protokole Pursaklar Belediyesi de destek verdi. İmzalanan protokol kapsamında gençler sabah namazında Ankara’nın ve Pursaklar’ın değişik camileriyle, tarihi mekânlarıyla, kültürel zenginlikleriyle buluşturuluyor. Gençlere milli ve manevi değerleri aşılamak için el ele veren ilçedeki kurumlar, “Pursaklar’da mütebessim gençlik yetişiyor” sloganı ile çalışmalarını yürütüyor. Çalışma kapsamında son olarak Hacı Bayram Camii’nde sabah namazını kılan gençler, Pursaklar Belediyesi’nin tahsis etmiş olduğu otobüsle Ankara’daki tarihi ve kültürel mekânları da ziyaret ediyor. Bu etkinliklere katılan gençlere sabah namazı çıkışı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin tarafından çorba ikram ediliyor.

Projenin koordinatörlüğünü üstlenen Pursaklar Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Apaslan Yalçınkaya, “Projemizde bizlere her türlü desteği veren başta Pursaklar Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin olmak üzere emeği geçenlere ve gün içerisinde fedakârlık göstererek bu etkinliğe katılan gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA