Niğde Kızılay Şube Başkanlığına Bekir Mumcu Seçildi

Niğde Kızılay Şube Başkanlığı’nda gerçekleştirilen olağan kongrede, yeni başkan Bekir Mumcu oldu.

Niğde Kızılay Şube Başkanlığına Bekir Mumcu Seçildi
Yapılan yoklamanın ardından, üyelerden Şevket Katırcıoğlu oy birliği ile divan başkanı seçildi. Daha sonrada Atatürk, Şehitlerimiz ve şehit Kızılaycılar için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Şube Başkanı Bekir Mumcu Genel Kurul açılış konuşmasıyla devam eden kongrede, Divan Başkanı Şevket Katırcıoğlu, 2013 - 2014 ve 2015 yılı faaliyet raporu ile gelir ve giderlerin görüşülmesini oya sundu. Ardından da Başkan Mumcu faaliyet raporunu okudu. Kongrede 2013 - 2014 ve 2015 yıllarına ait denetçi raporları görüşülerek oya sunuldu. 2013 - 2014 ve 2015 yılları şube yönetim kurulunun ibrası ve 2016 - 2017 ve 2018 Şube Eylem Planı görüşüldü ve oya sunuldu. 2016 - 2017 ve 2018 yılı tahmini bütçesinin tetkiki ile kullanılması hususunda şube yönetim kuruluna yetki verilmesi görüşülerek oya sunuldu. Dilek ve tekliflerin incelenmesinden sonra Kızılay Genel Merkezine arz, karara bağlandı.

Oy kullanımından sonra Başkanlığa Bekir Mumcu, oyların tamamını alarak Niğde Kızılay Şube Başkanlığı’na getirildi.

Kongrede ayrıca, şube yönetim kurulu asıl ve yedek üyeleri, Şube denetçisi asıl ve yedek üyeleri, Genel Merkez Genel Kurulu asıl ve yedek delege seçimleri de gerçekleştirildi.

Seçim sonucu ise şöyle; ‘‘Şube Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri, Şube Başkanı Bekir Mumcu,Yönetim kurulu üyeleri; Numan Turan, Kadir Yıldızgöz, Mustafa Kahramaner, Mevlüt Aktay Yönetim Kurulu Üyeleri. Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ercan Ecemiş, Hüseyin İhtiyar, Selim Çınar, Suna Tuğrul, Zafer Ceylan. Şube Denetçisi Asıl ve Yedekı Üyeler; İsmail Bilgiç, Sait Özcan. Genel Merkez Genel Kurul Asıl ve Yedek Delegeler; Mehmet Ayduman, Serdar Ecemiş Asıl Delege, Şevket Katırcıoğlu, Zafer Uyanık Yedek Delege’’ seçildi.
Kaynak: İHA