Havza'daki Cinayet

Komşusunu av tüfeğiyle öldürdükten sonra jandarmaya teslim olan kadın, cezai ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Samsun'un Havza ilçesinde komşusunu pompalı tüfekle öldürdükten sonra jandarmaya teslim olan kadın, cezai ehliyetinin tespiti için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Eymir Mahallesi'nde 16 Şubat'ta komşusu Ercan Ünal'ı (42) yakın mesafeden av tüfeğiyle vurarak öldüren Hacer A'nın, jandarmadaki ilk ifadesinde maktulü hoşuna gitmediği için vurduğunu ve cinsel istismara maruz kaldığını öne sürdüğü öğrenildi.

Jinekolojik muayenesinde cinsel istismarla ilgili herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine Hacer A, cezai ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

Zanlının, sık sık jandarmayı arayarak, 'Beni kaçırdılar' diyerek asılsız ihbarda bulunduğu ileri sürüldü.

Havza'da 16 Şubat'ta Ercan Ünal, komşusu Hacer A. tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetmiş, cinayet zanlısı kadın olayda kullandığı ağabeyine ait ruhsatlı av tüfeğiyle jandarmaya teslim olmuştu.
Kaynak: AA