100 Bin TL'lik Pırlantalı Deri Bluz

Başarılı İş Kadınları Platformu tarafından organize edilen kermeste, 100 bin TL’lik pırlantalı deri bluz satışa çıkarıldı.

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP), özel bir kermes düzenledi.

Ünlü iş kadınları ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katıldığı kermeste pırlantalardan, tasarım ürünlere, süs eşyalarından ev dekorasyon ürünlerine kadar yüzlerce çeşit ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

PIRLANTALI BLUZ 100 BİN TL’DEN ALICI BEKLİYOR

51 iş kadınının bir araya gelerek  markasıyla  ve ürünleriyle katkı sunduğu kermeste, Tasarımcı Tuğba Berin’in tasarladığı üzerinde 8 Karat’lık pırlanta ve gerçek swarovski taşları bulunan 100 bin TL  değerinde bluz da satışa  sunuldu. Aynı bluzu daha önce Roman Abramoviç’in eşi için tasarlayan Tuğba Berin, bu kez 100 bin TL’ye satışa çıkardığı  bluzdan elde edilecek tüm geliri “Yaratıcı Çocuklar Derneği”ne bağışlayacak.

"BİR GÜÇ OLARAK ÇOCUKLARIMIZA DESTEK OLUYORUZ"

Uzun dönem boyunca vakıf ve derneklerde aktif görevler üstlendiğini belirten BİKAP Kurucusu Bilge Eren, “Çocuklar nedeniyle iş hayatına bir dönem ara verdim ama sonrasına iş hayatına geri dönmeye karara verdim. İş hayatımda yardım projelerini ilişiklendirme kararı aldım. İş hayatına başladıktan sonra BİKAP’ı kurduk. Bütün projelerimde seçtiğimiz dernek ve vakıflara biz kadınlar olarak , iyi markalara sahip söz sahibi sektörde kadınlar bir araya geleceğiz. Seçtiğimiz seçkin vakıf ve derneklere güç olacağız. 51 markamız var 51 markamızın sahibi de kadın. Hepimiz toplandık ve bir güç olarak çocuklarımıza destek oluyoruz burada” dedi.

100 bin TL değerindeki bluzu tasarlayan Tasarımcı Tuğba Berin, "Büstiyerimiz deriden oluşuyor. Üzerinde pırlanta, swarovski, pırlanta ve inci taşları var üzerinde. Sadece bir tane yapıldı ve bugün de Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına satışa sunulacak. Ürünümüz bir kişinin olacak bugün. Değeri 100 bin TL” dedi.

“YARDIM OLAN VE BİRİLERİNE EL UZANAN HER YERDE VARIM”

Kendi tasarladığı ürünlerle projeye katkı sunan ünlü sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ ise "Yardım olan ve birilerine el uzanan her yerde varım. Çok yakın bir arkadaşım bu kermese öncülük eden kişi. Bir süre önce beni aradığında böyle bir kermes yapıyoruz geliyor musun diye sorduğunda; yerimi ayır oradayım dedim ve bugün buradayım. Çorba da birazcık bizim tuzumuz bulunsun. Benim bir mücevher markam var, annemin ismini verdiğim bende o koleksiyonla buradayım” diye konuştu.

Kaynak: İHA