Türk Telekom'dan Mobil Müşterilere Hediye İnternet

Türk Telekom, mobil müşterilerine yıl boyunca haftada iki gün cepten internet hediye edecek.

Şirket açıklamasına göre mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek marka altında bir araya getiren Türk Telekom, Türkiye'nin en büyük marka birleşmesinin ardından dev bir kampanya başlattı.

Buna göre şirket mobil müşterilerine yıl boyunca haftada iki gün cepten internet hediye edecek.

Bu kapsamda şirket, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun tekliflerini sevilen oyuncuların yer aldığı bir reklam serisi ile duyuracak.

Serinin ilk filmi olan 'haftada iki gün bedava cepten internet' kampanya filminde ünlü oyuncular Cengiz Bozkurt, Erdem Yener ve Ömür Arpacı rol aldı.

Filmde, Türk Telekom'un kampanyası karşısında şaşkınlık yaşayan bayi çalışanlarının, müşterinin taleplerine yönelik geliştirdiği yüzeysel çözümler anlatılıyor. Reklam serisi önümüzdeki günlerde farklı hikayeler ve tekliflerle devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, müşterilerin cepten internet kullanımında data paketi ihtiyaçlarının arttığını bildirdi.

Birbirinden farklı ihtiyaçları ve beklentileri olan her bir müşterilerinin iletişim ve eğlence ihtiyacına en güçlü ve en doğru şekilde cevap vermek üzere çalıştıklarını aktaran Ertürk, 1 Nisan'da 4.5G'nin kullanıma sunulmasından sonra hız deneyiminin artmasıyla birlikte müşterilerinin data kullanımının daha büyük bir ivmeyle artacağını öngördüklerini dile getirdi.

Ertürk, şunları kaydetti:

'Müşterilerimizin bu ihtiyacını dikkate alarak hayata geçirdiğimiz kampanyamızla Türkiye'de bir ilke imza atarak yıl sonuna kadar haftada iki gün cepten interneti ücretsiz olarak sunuyoruz. Kampanyamızı tanıtmak amacıyla hazırladığımız reklam filmimizde Türkiye'nin çok sevilen ünlü oyuncuları ile birlikte 'yol boyu değil yıl boyu' hediye internet verdiğimizi vurguluyoruz. Şirket olarak, bireysel müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak ve zenginleştirecek çözümlerimizi çok sevilen bu üçlüye has eğlenceli bir dille yıl boyunca anlatmaya devam edeceğiz.'

Kaynak: AA