Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Oda Müziği Festivali 5 Şubatta Başlıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, 5-12 Şubat 2016 tarihleri arasında Bisanthe Oda Müziği Festivali ile müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Oda Müziği Festivali 5 Şubatta Başlıyor
Şehrimizde ilk defa düzenlenecek olan “Süleymanpaşa Belediyesi Bisanthe Oda Müziği Festivali”nde Genel Sanat Koordinatörü Kemal Küçük’ün yönetiminde alanında birbirinden ünlü isimler sanatlarını Süleymanpaşalılar için icra edecek.

İstanbul Camerata Barok, Marsyas Flüt Dörtlüsü, Tangoneva, Gökhan Aybulus-Orhan Ahıskal, Esra Abacı Akcan-Andrei Gavrilov, Bozok Quartet ve Şef Oğuzhan Balcı’nın yönetiminde Orkestra İstanbul konserleri ile Süleymanpaşalılar müziğe doyacak.

Kemanda Ceren Gürkan, Gizem Gülmen, Ayşen Tözeniş ve Ezgi Karasu, Viyolada Verda Öncü ve Burak Kayan, Viyolonselde Burak Ayrancı, Kontrbasta Ceren Akçalı ve Klavsen’de Müge Hendekli’nin yer alacağı İstanbul Camerata Barok Konseri ile festival kapılarını 5 Şubat Cuma günü saat 20.00’de açacak.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konserlerde müzik ziyafeti yaşatacak ekiplerin yanı sıra birbirinden ünlü isimler de konserler için Süleymanpaşa’da olacak.

BİSANTHE ODA MÜZİĞİ FESTİVALİ PROGRAMI

Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde saat 20.00’de başlayacak konserlerin programı şu şekilde:

"5 Şubat Cuma İstanbul Camerata Barok, 6 Şubat Cumartesi Marsyas Flüt Dörtlüsü, 8 Şubat Pazartesi Tangoneva, 9 Şubat Salı Gökhan Aybulus - Orhan Ahıskal, 10 Şubat Çarşamba Esra Abacı Akcan-Andrei Gavrilov, 11 Şubat Perşembe Bozok Quartet, 12 Şubat Cuma Orkestra İstanbul-Şef Oğuzhan Balcı.”
Kaynak: İHA