Konya'da 'Aşkın Kanatları'İsimli Fotoğraf Sergisi

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Doğdu “Aşkın Kanatları” isimli ilk kişisel fotoğraf sergisini bir alışveriş merkezinde açtı.

Konya'da 'Aşkın Kanatları'İsimli Fotoğraf Sergisi
Selçuklu Belediyesi’nin kelebekleri fotoğraf sanatçılarına da ilham oluyor. Bundan 4 yıl önce hobi olarak başladığı fotoğraf çekimine profesyonel olarak devam eden fotoğraf sanatçısı Mehmet Doğdu, ilk kişisel fotoğraf sergisini bir alışveriş merkezinde açtı. Tropikal Kelebek Bahçesi’nde yer alan farklı türlerde kelebekleri objektifine yansıtan Doğdu’nun sergisi birbirinden güzel 30 fotoğraftan oluşuyor.

Sanatçı Doğdu’nun ilk olarak Kule Site AVM de 3 gün boyunca açık olan sergisi büyük ilgi gördü. Sergiyi ziyaret edenler arsasında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da yer aldı. Başkan Altay, Doğdu’yu tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Altay,“Belediye personelimizin böyle güzel bir çalışmayı ortaya koyması ve aynı zamanda tema olarak kelebekleri seçmesi bizleri mutlu etti. Selçuklu Belediyesi olarak her platformda başarıyı ve emeği desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

İlk kişisel fotoğraf sergisini açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Doğdu, gösterilen ilginin kendini mutlu ettiğini ifade etti.

Gelecekte Selçuklu eserleri üzerine de bir fotoğraf sergisi açmayı planladığını ifade eden Doğdu, “Fotoğraf sanatının en güzel modellerinden olan kelebekler, Selçuklu Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nde fotoğrafa ilgi duyan tüm sanatseverlere doğal bir ortam sunuyor” diye konuştu.

“Aşkın Kanatları” fotoğraf sergisi 5-6-7 Şubat tarihlerinde de Real AVM’de ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA