'Her Şey Aşktan' Filminin Malatya Galası Yapıldı

‘Her Şey Aşktan’ filminin Malatya galası yapıldı.

'Her Şey Aşktan' Filminin Malatya Galası Yapıldı
Yönetmenliğini ve senaristliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı, yapımcılığını Özcan Deniz’in üstlendiği ve başrollerinde Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir ile Mithat Can Özer’in rol aldığı ‘Her Şey Aşktan’ filminin Malatya galası Malatya Park Avşar sinemalarında yapıldı. Filmin galasına başrol oyuncularından Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer katılırken Malatyalı sinemaseverler galaya yoğun ilgi gösterdi.

Başrol oyuncuları Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer gala öncesi düzenlenen söyleşi programına katılarak basın mensuplarının ve sinemaseverlerin sorularını yanıtladı.

Film çekerken çok büyük keyif aldıklarını ve bununda filme yansıdığını ifade eden Hande Doğandemir, “Tatlı bir film ortaya çıkardığımızı düşünüyorum, biz çok eğlendik, inşallah sizde izleyince aynı keyfi alırsınız” diye konuştu.

İlk kez bir sinema filminde oynayan Mithat Can Özdemir ise, “Aynı zamanda ilk sinema film müziğimi yaptım, benim için olağanüstü bir tecrübe oldu. Ayrıca birçok deneyimli isimle bir arada çalışma fırsatı buldum, bu işe devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Düzenlenen söyleşi programının ardından filmin galasına geçildi. Tek salonda gösterime giren filme sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.
Kaynak: İHA