PYD'yi aklamaya çalışan TAK'ın oyunu bozuldu

Ankara saldırısını üstlendiğini iddia eden PKK/PYD taşeronu terör örgütü, PYD’yi kurtarmaya çalışırken işi eline yüzüne bulaştırdı.

PYD'yi aklamaya çalışan TAK'ın oyunu bozuldu
PYD'yi aklamaya çalışan TAK'ın oyunu bozuldu
Ankara'daki terör saldırısını terör örgütü PKK'nın uzantısı olan TAK'ın üstlendiği yönünde çıkan haberlerin kirli amacı ortaya çıktı. Öyle ki hain saldırının faili olarak PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan YPG tespit edilmişken akşam saatlerinde bir iddia ortaya atıldı. Buna göre kanlı eylemi TAK'ın üstlendiği iddia edildi. Daha sonra saldırıyı yaptığı iddia edilen kişinin bir adet resmi yayınlandı.

PHOTOSHOP VE SAHTE FOTOĞRAF İLE PKK'YI KURTARMA OPERASYONU

PYD'yi koruma amaçlı bu ucuz oyun kısa sırada deşifre oldu. Saldırıyı yaptığı iddia edilen kişiye ait fotoğraf yayınlandı. Daha sonra kullanılan fotoğrafın sahte olduğu ortaya çıktı. Arama motoru Google'de 'erkek vesikalık fotoğraf' diye arama yapılınca çıkan resimlerden biri Photoshop'da düzenlenerek eylemi gerçekleştiren kişi olarak servis edildi.

İşte Google arama motoruna vesikalık erkek resmi yazınca ortaya çıkan PKK'nın kirli oyununun belgesi o kare;

PYD'yi aklamaya çalışan TAK'ın oyunu bozuldu

Kanlı terör örgütü PKK'nın uzantısı TAK, saldırıyı Abdulbaki Sönmez isimli militanın gerçekleştirdiğini öne sürdü.

SABİHA GÖKÇEN VE TAKSİM'DEKİ CANLI BOMBA SALDIRISINI DA TAK ÜSTLENMİŞTİ

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 23 Aralık 2015 tarihinde havan toplarıyla gerçekleşen ve 1 işçinin yaşamını yitirdiği saldırıyla birlikte 2010 yılı Ağustos ayında gerçekleşen Taksim'deki canlı bomba eylemini de TAK üstlenmişti.

Ankara Kızılay'da 17 Şubat Çarşamba günü askeri servis araçlarına düzenlenen saldırıda 28 kişi hayatını kaybetmiş, 61 kişi de yaralanmıştı.

PYD'yi aklamaya çalışan TAK'ın oyunu bozulduAnkara'daki hain saldırıyı o örgüt üstlendi