Hamam İstanbul'a Tuzla'da Görkemli Açılış

Tuzla Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan, ‘Hamam İstanbul’un açılışı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hamam İstanbul'a Tuzla'da Görkemli Açılış
İçinde havuz, sauna, jakuzi bulunan Hamam İstanbul’un açılış törenine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcıı’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

“PROJELERİN DEVAMI GELECEK”

Başkan Yazıcı, burada yaptığı konuşmada: “Bu hamam çok eski bir hamamdı. Günümüz isteklerine de cevap vermiyordu. Dolayısıyla biz de buna bir çözüm bulmak istedik. Bunun sonucunda yap-işlet- devret modeliyle de Hamam İstanbul’un yenileme çalışmaları tamamlanmış olduk. Büyükşehir’den devir alınan arsayla birlikte güzel bir proje oluşmuş oldu” diye konuştu.

Başkan Yazıcı, vatandaşların taleplerini dikkate alarak projeyi hayata geçirdiklerini belirterek: “Hamamın değeri çağımız değerleriyle beraber halkın kullanımına hazır hale getirmede kendimize görev haline getirdik” şeklinde konuştu.

Yazıcı konuşmasının sonunda bu tarz projelerin Tuzla’da hayat bulmaya devam edeceğini söyledi.



Başkan Yazıcı’nın konuşmasının ardından , ilçe protokolünün katılımıyla kurdele kesimini gerçekleştirilerek, Hamam İstanbul’un açılışını yaptı. Açılışın ardından, Başkan Yazıcı hamamı gezerek, görevli personelden bilgi aldı.
Kaynak: İHA