Akkuş Belediyesi Kar Festivali'ni İptal Etti

Akkuş Belediyesi tarafından 20-21 Şubat'ta yapılması planlanan Argan Yaylası Kar Festivali, Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen hain saldırılar nedeniyle iptal edildi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, yaptığı açıklamada, Ankara ve Diyarbakır'da peş peşe yaşanan hain terör saldırılarının milleti yasa boğduğunu belirterek, 'Bu alçakça ve kalleşçe saldırılar, yapanların yanına kar kalmayacaktır' dedi.

Devletin ve milletin üç beş çapulcuya boyun eğmeyeceğini ifade eden Demirci, şunları kaydetti:

'Aziz milletimiz tarih boyunca çok badireler atlatmış, iç ve dış mihraklar tarafından yapılan bu tür saldırıları her dönemde bertaraf etmiştir. Yaşanan son terör saldırıları bizi ayrıştırmamalı, aksine kenetlenmemize, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine sebep olmalıdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Acımız ve üzüntümüz büyüktür. Yaşanan son terör saldırıları nedeniyle 20-21 Şubat'ta yapmayı planladığımız Argan Yaylası Kar Festivali iptal edilmiştir. Ülkemizde böyle acılar yaşanırken biz burada hiç bir şey olmamış gibi hareket edemezdik. Acı hepimizin acısıdır, ateş düştüğü yeri değil tüm Türkiye'yi yakmıştır, yüreğimiz yanmaktadır. Hain saldırılarda şehit olan askerlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.'

Kaynak: AA