AK Parti'den İlçe Danışma Meclisi Toplantıları

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından Mecitözü, Sungurlu ve Boğazkale ilçelerinde düzenlenen Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştirildi.

AK Parti'den İlçe Danışma Meclisi Toplantıları
Parti teşkilatlarının masaya yatırıldığı toplantıda, genel merkez tarafından hayata geçirilen AKBİS sistemi ileilçelere yapılan yatırımlar ve beklentiler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçe Danışma Meclisi toplantılarında konuşma yapan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 100 yıl önce oynanan oyunun bugünde sahneye konulduğuna dikkat çekerek, Türkiye’ye tuzak kuran şer odaklarının ezileceğini söyledi.



2002 yılından itibaren Türkiye’nin yükselişe geçtiğini dile getiren Bekiroğlu, Türkiye’nin gelişmesinden rahatsız olan dış mihrakların ülkenin önünü kesmek istediğine işaret etti.

Türkiye’nin etrafının ateş çemberine dönerken, Suriye’de at izinin it izine karıştığını kaydeden Bekiroğlu, “Rusya Esed’i destekliyordu. Esed, PYD ile çarpışıyordu. Bugün Rusya ve ABD PYD’yi destekliyor. Ne oldu. Dünün iki düşman ülkesi, bugün aynı safta buluştu. Hepsinin tek bir amacı ve hedefi var oda Türkiye. Türkiye’nin İslam coğrafyası ve Ortadoğu ile bağını kesmek istiyorlar. Bu saldırılara karşı hep beraber dik duracağız” dedi.

parti teşkilatlarından bir ve beraber olmalarını isteyen Bekiroğlu, partililere dedikodulara aldanmamaları, bu tür davranışların partiye zarar verdiğine dikkat çekerek, kulak dolma bilgilerle parti yönetilmediğini ifade etti.

AK Parti’nin gücünü milletten aldığını anlatan Bekiroğlu, tüm partililerden vatandaşlara karşı gurur ve kibir yapmamaları için uyardı.
Kaynak: İHA