Seydişehir'li Öğrenciler Bilgileri İle Yarıştı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde okullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Seydişehir'li Öğrenciler Bilgileri İle Yarıştı
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen yarışmaya 5 ortaokul ve 2 lise kendi kategorilerinde bilgilerini yarıştırdılar.

Bilgi yarışmasına katılan tüm okulları ve öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Kendine güvenen tüm gruplar tüm okullar birincidir. Ben tüm okullarımızın temsilcilerini, gençlerimizi kutluyorum. Özellikle bu dönemde televizyonlarda baktığımızda nelerin yarışmasının yapıldığı hepimiz görüyoruz. Evlendirme programları, farklı yarışmalar vs.’ler. Bu anlamada düzenlenen bilgi yarışması ile sorulan soruların tüm cevaplarını sadece buradaki oturanlar değil tüm öğrencilerimiz öğrenmişler. Bu aynı zamanda eğitimin bir parçasıdır" dedi.

Öğrencilerin yarışmaya gelerek kendi arkadaşlarını izlemelerinin güzel bir davranış olduğunu belirten Başkan Tutal, "Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Programda emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Medeniyet Okulları Projesi yetkililerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Seydişehir’de düzenlenen yarışmada dereceye giren okulların öğrencileri il düzeyinde yarışmak üzere bir üst kategoride Konya’da yarışmalara katılacakları belirtildi. Yarışma sonunda öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Uluyurt ve okul müdürleri hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaynak: İHA