ERGAB Üyelerinden Kemah Ziyareti

ERZİNCAN Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) Başkanı Sedat Sevim ve birlik üyeleri Kemah Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

ERGAB Üyelerinden Kemah Ziyareti
Kemah’ta yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan’dan bilgi alan gazeteciler belediye başkanı Aslan’a çalışmalarında başarılar dilediler. Kendilerini Kemah’ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan ” Şehri şirin adı ile tarihe tanıklık etmiş medeniyetler beşiği, bir çok kültür ile yoğrulmuş ve kültür sancağını taşımış şirin ilçemizde siz değerli gazetecilerimiz ve köşe yazarlarımızı ağırlamak bizler için onurdur. İlçemizde kültür ve tarih bilinci ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alt yapı ve üst yapıları her yıl hız kesmeden devam ederken, ilçemizin turizm alt yapını güçlendirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Şu an içinde bulunduğumuz Gülabibey Hamamı gibi tarihi eserlerimizin yenileme çalışmaları yapılırken diğer taraftan sosyal projelerimizle ilçemizde turizm bilinci oluşturmaya devam ediyoruz.” dedi.

ERGAB hakkında bilgiler de veren Başkan Sedat Sevim, Erzincanlı Gazeteciler Birliği’nin İstanbul’da ulusal ve yerel basında görev yapan Erzincanlı gazetecileri bir çatı altında toplamak ve aralarında ki dayanışmayı sağlamak için kurulduğunu söyledi.

Kaynak: İHA