Belediyenin Engelli Vatandaş Duyarlılığı Bilinç Oluşturuyor

Turgutlu Belediyesi, engelli vatandaşların daha yaşanılabilir bir Turgutlu hayalini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor. Bu kapsamda engelli araç park yerlerinin görünür olması amacıyla Akçakmak Yolu üzerinde bulunan alanda boya çalışması yapılırken, Uluslararası Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çetin de hassasiyetleri ve oluşturdukları bilinçten dolayı Turgutlu Belediyesi’ne teşekkür etti.

Belediyenin Engelli Vatandaş Duyarlılığı Bilinç Oluşturuyor
Geçtiğimiz hafta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in girişimleriyle Almanya’dan Turgutlu’ya gelen engelli araç-gereçleri kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, engellilere yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda engelli araç park yerlerine yönelik bilinç oluşturma hedefiyle yola çıkan hedefler ilk olarak Turan Mahallesi Akçakmak Yolu üzerinde bulunan alanda boya çalışması yaptı. Boya çalışmaları mevcut engelli park yerinin daha da görünür olmasını sağladı.

ENGELLİLER DERNEĞİ BAŞKANI’NDAN BAŞKAN ŞİRİN’E TEŞEKKÜR

Engelli vatandaşlara yönelik göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür eden Uluslar Arası Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çetin, “Sağ olsunlar Turgutlu Belediyesi küçük ya da büyük hiç fark etmez her türlü talebimizi yerine getirmeye gayret ediyor. Geçtiğimiz hafta Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin, gerçekten de büyük bir başarıya imza atarak engelli araç ve gereçlerine yönelik Almanya’dan yardım temin etti. Bu anlamda Turgutlu Belediyesi’nin engelli kardeşlerimize yönelik bilinç ve farkındalık oluşturma çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Artık sorunları değil çözümleri konuşuyor olmak bizleri ayrıca memnun ediyor. Yol üzerinde bulunan park alanımızın da boyanmasından dolayı teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA